Kadertenten & plooitenten

Alfa tentKleine Tent

De witte kadertenten hebben een spanwijdte van 6 meter en kunnen in de lengte telkens met 3 meter uitgebreid worden. De minimum oppervlakte is 6m x 3m (18m²). De mogelijkheid bestaat om 2 tenten aan elkaar te bouwen en zo een breedte van iets meer dan 12 meter te verkrijgen.
Met een schakelregengoot tussen beide tenten blijft het geheel regen- en windvrij. Deze professionele tenten worden door J&F geplaatst (kunnen niet afgehaald worden).

      

De plooitenten zijn ideaal voor kleine evenementen. De afmetingen zijn 3m x 3m en 4m x 4m . Het is mogelijk om de vouwtenten van 3 x 3m alsook die van 4 x 4m met elkaar te verbinden. Tussen de plooitenten wordt een regengoot bevestigd. Deze plooitenten kunnen door J&F geplaatst worden alsook afgehaald worden. Indien de huurder kiest voor deze laatste optie dan wordt een gedetailleerde gebruiksaanwijzing meegegeven die correct opgevolgd moet worden door de huurder. Ook de specifieke voorwaarden (die vindt u onder de rubriek plooitenten)  moeten worden opgevolgd.